Campionatele Mondiale de tenis de masă - juniori

Bianca Mei-Roşu, blocată în sferturile de finală, la simplu feminin

160
Bianca Mei-Roşu, blocată în sferturile de finală, la simplu feminin - 1-1638969983.jpg

Articole de la același autor

Final de aventură pentru jucătorii români de tenis de masă care au participat la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Vila Nova de Gaia (Portugalia) 2021.

Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, Ioana Sîngeorzan şi Darius Movileanu au intrat la masa de joc pentru calificarea în semifinalele probei de simplu şi pentru o nouă medalie. Din păcate, adversarii au fost puternici, iar tricolorii s-au oprit în sferturile de finală.

La Under 15, Bianca Mei-Roşu a pierdut la mare luptă, în sferturi, la simplu feminin, cu scorul de 3-4, meciul cu Suhana Saini (India) şi a rămas cu argintul de la dublu mixt U15 şi bronzul de la echipe U19, alături de colegele Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, de la LPS-CS Farul Constanţa, şi Ioana Sîngeorzan.

La Under 19, la simplu masculin, Darius Movileanu a fost învins, scor 1-4, de polonezul Samuel Kulczycki, într-o partidă contând pentru sferturile de finală, iar în proba similară feminină, Ioana Sîngeorzan a pierdut, scor 0-4, sfertul cu Miyu Kihara, din Japonia.

XXX

România a participat cu 12 sportivi la Campionatul Mondial de tenis de masă rezervat juniorilor, turneu găzduit, între 2 şi 8 decembrie, la Vila Nova de Gaia, iar bilanţul este unul pozitiv: o medalie de argint şi trei medalii de bronz.

Antrenori - Viorel Filimon, Anamaria Sebe, ambii din Constanţa, Mădălin Ionaşcu şi Emilian Bulbuc.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / World Table Tennis

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1118 secunde