Bianca Ghelber, speranțe pentru Jocurile Olimpice din 2024

479
Bianca Ghelber, speranțe pentru Jocurile Olimpice din 2024 - bbb-1628276350.jpg

Articole recomandate

Atleta Bianca Florentina Ghelber a declarat, vineri, la întoarcerea la Bucureşti, că locul şase în finala de la aruncarea ciocanului de la Jocurile Olimpice de la Tokyo o motivează pentru participarea la JO de la Paris 2024.

"Nu am avut emoţii acolo la Tokyo. În schimb aici primirea este foarte emoţionantă. Nu mă aşteptam să vină atâta lume să mă întâmpine şi să mă felicite. Într-adevăr, e cea mai bună performanţă a mea la Jocurile Olimpice. Şi mă bucur pentru că am muncit din toată inima pentru acest loc 6. Mi-aş fi dorit o medalie, vă daţi seama, ca orice sportiv. Dar pe viitor sper că va fi mai bine. Rezultatul mă motivează pentru Paris. O să muncesc mai mult decât până acum", a afirmat Ghelber.

Întrebată cum comentează faptul că antrenoarea sa, Mihaela Melinte, nu s-a aflat în delegaţia pentru Tokyo, atleta a răspuns: "Nu pot să spun decât că a fost un lucru foarte dificil. A fost greu şi pentru mine, şi pentru ea. Dar nu vreau să intrăm în detalii, asta este, deja faptul e consumat. Bine că s-a terminat totul cu bine. Numai Dumnezeu ştie dacă altul ar fi fost rezultatul cu ea acolo. Noi zicem că da, nu se ştie. Este frustrant, dar faptul este consumat".

Atleta română Bianca Florentina Ghelber s-a clasat pe locul 6, marţi, în finala probei feminine de aruncare a ciocanului la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2535 secunde