Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, victorie în deplasarea de la Târgu Jiu

151
BC Athletic, victorie în deplasarea de la Târgu Jiu - baschet-1572203002.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța a câștigat partida cu CSM Târgu Jiu, din cadrul Ligii Naționale de baschet masculin, susținută în deplasare, la finele unei confruntări în care a întors soarta jocului după pauză, scor final 66-57. 


La pauză, formația gazdă a condus la o posesie, 34-31, însă "Gladiatorii din Tomis" au făcut o repriză secundă foarte bună și au preluat conducerea, având și un avantaj de 11 puncte. Pe final, gazdele s-au apropiat la patru puncte cu mai puțin de un minut de joc, însă jucătorii de la BC Athletic au gestionat bine sfârșitul meciului după un full time-out care a făcut ca diferența pe tabelă să crească din nou. 


Pentru BC Athletic, au jucat: Kyle Kilgore, Georgian Păun, Christian Chițu, Darian Bryant, Cristian Mâinea, Andrei Oprean, Sergiu Ursu, Francois Affia, Rahsaan Williams, Adrian Trandafir. 


Etapa viitoare, BC Athletic va juca tot în deplasare, la Focșani. 


XXX 
În week-end, "Gladiatorii din Tomis" au participat la Raiffeisen Bank 3x3 Constanța Streetplay, BC Athletic aliniind formula Andrei Oprean, Alexandru Liță, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1147 secunde