BC Athletic și CS Phoenix vor juca în Liga Națională de baschet 3x3

170
BC Athletic și CS Phoenix vor juca în Liga Națională de baschet 3x3 - bcathletic-1525618131.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Baschet a publicat, sâmbătă, lista echipelor înscrise în ediția 2018 a Ligii Naționale de baschet 3x3.

Un total de 37 de formații (15 la feminin și 22 la masculin) se vor înfrunta pentru cununa de lauri și punctele necesare pentru a se califica la Jocurile Olimpice vară din anul 2020, atunci când baschetul 3x3 va fi în premieră printre disciplinele olimpice.

Toate cluburile de seniori afiliate la FR de Baschet au avut obligativitatea de a se înscrie și de a participa în Liga Națională de baschet 3x3, dacă vor să figureze printre echipele ce vor activa în Liga Națională de baschet masculin și feminin.

De la Constanța, prezentă pe listă este echipa masculină BC Athletic (antrenori Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici), formație calificată în Final Four-ul de promovare al Ligii l.

Surprinzătoare este absența de pe listă a echipei feminine CS Phoenix (antrenori Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu), grupare cu șanse reale de promovare în Liga Națională. Cum lista înscrierilor s-a închis vineri, 4 mai, la ora 17, CS Phoenix va primi, cel mai probabil, o dispensă din partea federației și va putea activa și ea în Liga Națională de baschet 3x3.

v v v

În perioada 11-13 mai, la București, va avea loc a doua ediție a Nike 3x3 Challenge, fiind primul turneu al circuitului național Sport Arena Streetball Tour. Înscrierile se pot face începând de astăzi, la ora 15.

În cazul în care va apuca să prindă un loc pe foile de înscriere, BC Athletic Constanța va spune "prezent" și evenimentului de la București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Mai 2018
Stire din Sport : Liga I de baschet feminin
Pagina a fost generata in 0.3781 secunde