Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, misiune infernală în partida cu liderul U-BT Cluj Napoca

140
BC Athletic Neptun, misiune infernală în partida cu liderul U-BT Cluj Napoca - 1-1642079819.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Neptun revine în Arena „Gladiatorilor din Tomis”. Vineri, 14 ianuarie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor, echipa constănţeană susţine primul meci al anului 2022 în compania liderului campionatului, U-BT Cluj Napoca.

Partida, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, se anunţă una cu grad sporit de dificultate pentru jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu, Clujul fiind, cu 26 de puncte, singura echipă neînvinsă în acest sezon.

„Având în vedere restricţiile sanitare, accesul spectatorilor este permis în limita a 30% din capacitatea sălii, pentru cei care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sunt în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau deţin un rezultativ negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore”, au precizat reprezentanţii clubului constănţean.

Înaintea fluierului de start, BC Athletic Neptun ocupă locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.8655 secunde