Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, înfrângere în primul meci al turneului de la Voluntari

170
BC Athletic Neptun, înfrângere în primul meci al turneului de la Voluntari - bcathletic2-1610049761.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Neptun Constanţa a rămas fără victorie şi după cel de-al cincilea meci disputat în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin.

În meciul de deschidere al celui de-al patrulea (primul pe 2021) turneu de campionat, la Voluntari, formaţia antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai a întâlnit pe SCM Timişoara şi, aşa cum a făcut-o şi în precedentele dueluri, a dat o replică viguroasă, balanţa înclinându-se abia pe final.

Primul sfert s-a derulat sub semnul echilibrului, bănăţenii impunându-se la o aruncare de trei puncte, 16-13, apoi sfertul secund a aparţinut, la limită, „Gladiatorilor din Tomis”, 23-22. Astfel, la pauza principală, SCM Timişoara avea un avantaj fragil, recuperabil, de doar două puncte, 38-36.

Sfertul trei a fost la fel de echilibrat, 19-18 pentru Timişoara, pentru ca, în sfertul patru, în care nu mai exista loc de tatonări, BC Athletic Neptun să nu se mai regăsească şi să-l cedeze categoric, 12-23.

Aşadar, scor final 80-66 pentru SCM Timişoara, iar Constanţa rămâne pe ultimul loc în clasament.

De la BC Athletic Neptun, s-au remarcat americanul Siler Schneider, cu 16 puncte (cel mai bun marcator de pe teren) şi şapte assist-uri, şi Iulian Orbeanu, cu şapte recuperări.

XXX

Iată rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: la Sibiu: FC Argeş Piteşti - CSM Târgu Jiu 109-72, BC CSU Sibiu - CSM Galaţi 98-70; la Craiova: CSM Focşani - Dinamo Bucureşti 69-80; CSM VSKC Miercurea Ciuc - SCMU Craiova 54-84; la Voluntari: CSO Voluntari - CSM CSU Oradea 79-74.

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi Steaua Bucureşti au stat.

Vineri, 8 ianuarie 2021, cu începere de la ora 19.00, este programat să se desfăşoare, în Sala Polivalentă din Craiova, meciul restanţă dintre SCMU Craiova şi Dinamo Bucureşti, confruntarea urmând să fie transmisă în direct pe FRB TV.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde