BC Athletic Constanța mută spectaculos pe piața transferurilor

326
BC Athletic Constanța mută spectaculos pe piața transferurilor - bcathletic-1534688344.jpg

Articole de la același autor

După ce a anunțat prelungirea contractelor jucătorilor Alexandru Unitu, Andrei Șerban, Sergiu Ursu, Daniel Mâinea și Andrei Oprean, conducerea clubului BC Athletic Constanța a parafat și două transferuri importante, menite să ducă greul primului sezon din istoria clubului în Liga Națională. 


Primul care a semnat cu "Gladiatorii din Tomis" a fost Samuel Wasska Berklund, jucător suedez în vârstă de 21 de ani, extremă ce măsoară 2.03 metri și care a jucat ultima oară pentru KFUM Jamtland Basket. De asemenea, Berklund a bifat prezențe și în tricoul reprezentativei U20 a Suediei. 


Al doilea transfer este cel al jucătorului american Deondre Ray, absolvent al colegiului Cameron University Athletics din Statele Unite ale Americii în 2016, unde a impresionat, atrăgând atenția echipei din prima ligă georgiană BC Delta. Ray va încerca să îl substituie cu brio pe conaționalul său Jeremi Booth, lăsat să se transfere în liga a doua din Franța. 


Pentru BC Athletic, achizițiile nu se vor opri aici. Vor mai ajunge la Constanța cel puțin trei jucători. Team managerul Andrei Talpeș a declarat în nenumărate rânduri că va încerca să creeze la Constanța o formație care să se bată de la egal la egal cu cele mai puternice echipe din țară. 


În ultimul week-end al lunii august, în zilele de 25 și 26, în piațeta "Perla" din stațiunea Mamaia, va avea loc o nouă ediție a turneului de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Constanța și Sport Arena Streetball. Va fi primul eveniment din sezonul 2018-2019 pentru Sport Arena Streetball Tour, cel mai mare circuit de baschet 3x3 din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.511 secunde