BC Athletic Constanța își ține fanii aproape

175
BC Athletic Constanța își ține fanii aproape - bcathletic-1586370907.jpg

Articole de la același autor

Pandemia de coronavirus continuă să existe în România și pe întreg globul, iar echipele sportive constănțene se află în pauză totală. Cum lipsa de activitate este prezentă, oficialii cluburilor de la malul mării încearcă să promoveze diferite activități pe care sportivii le fac în această perioadă.



Baschet Club Athletic Constanța are o pagină de facebook foarte bine organizată, iar acolo apar în fiecare zi materiale video cu faze spectaculoase din meciurile jucate de formația de la malul mării. În acest mod, fanii rămân conectați la ceea ce se întâmplă cu sportul lor favorit, iar timpul lor este ocupat cu activități interactive.
În clasamentul Grupei Albastre din Liga Națională, BC Athletic Constanța se află pe primul loc, cu 25 de puncte, la două "lungimi" în fața următoarei clasate, CS Municipal Târgu Jiu.



Baschetbaliștii de la malul mării se antrenează individual după un program bine stabilit de preparatorul fizic, pentru a se menține în formă pentru momentul în care campionatul se va relua.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5092 secunde