BC Athletic Constanța a impresionat la Superbet Ploiești Streetball

233
BC Athletic Constanța a impresionat la Superbet Ploiești Streetball - bcathletic-1564514530.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a reprezentat cu succes orașul la Superbet Ploiești Streetball, competiție de baschet 3X3, care s-a desfășurat în parcarea centrului comercial AFI Ploiești. 


Baschetbaliștii constănțeni au câștigat ultima etapă înainte de finala circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2019, care va avea loc week-end-ul următor, la Târgu Jiu.


BC Athletic a trecut în finală de Dinamo Știința cu scorul de 20-18, formația bucureșteană identificându-se cu echipa națională a României de baschet 3X3.


Echipa constănțeană l-a avut în componență și pe renumitul baschetbalist Virgil Stănescu, cel care a obținut și titlul de cel mai bun jucător al turneului. Pe lângă Virgil Stănescu, pentru BC Athletic au mai evoluat Adrian Trandafir, Alin Andrieș și Cezar Bărăgău, iar echipa a fost coordonată perfect de pe margine de team managerul Andrei Talpeș. 
BC Athletic merge astfel la finala Sport Arena Streetball Tour 2019, de la Târgu Jiu, însă constănțenii nu știu ce jucători vor avea în echipă, Andrei Talpeș urmând să se ocupe de acest aspect.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.398 secunde