Baza pe tineret! FC Viitorul și-a stabilit strategia

236

Articole de la același autor

Pentru prima dată sub noul format competițional, FC Viitorul nu a reușit să acceadă în play-off, iar acest lucru nu are cum să îl mulțumească pe managerul tehnic Gheorghe Hagi. În noul sezon, nume noi vor face parte din lotul său.

Din punct de vedere financiar, FC Viitorul nu este un club care se poate plânge de lipsuri. Numai în ultimul sezon a vândut jucători în valoare de 7-8 milioane de euro, fără să aducă jucători noi contra unor sume de bani, ci doar liberi de contract.



Cu toate acestea, în contextul crizei economice care lovește întregul mapamond, Hagi nu are de gând să fie excepția de la regulă și apelează la măsuri de austeritate, la fel ca celelalte cluburi din Liga 1.
"Noi suntem unul dintre cluburile norocoase, pentru că, știți foarte bine care este filosofia noastră, aceea de a promova cât mai mulți tineri. Avem mulți jucători împrumutați la echipe din Liga 1, pe care îi vom aduce înapoi în vară. Această perioadă ne va ajuta să readucem acasă jucătorii noștri, să facem un lot bazat pe tineri și să începem anul care vine cu încredere. Nu avem lista definitivă, dar am discutat aproape în fiecare zi cu Gică Hagi despre acest lucru", a spus Gică Popescu, pentru Prosport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1205 secunde