Campionatul Național de rugby juniori U18

Bătălia pentru titlu! Marele derby al rundei, în "Badea Cârțan"

Miercuri, 08 Mai 2019
283
Un meci cât un campionat, astăzi, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan"! Așa ar putea fi descris derby-ul etapei a 9-a, penultima a sezonului regulat a Campionatului Național de rugby juniori U18, care va aduce față în față principalele candidate la titlu: CS Cleopatra Mamaia și CSS Bârlad. 
Înaintea fluierului de start, echipa constănțeană, antrenată de Victor Bezușcu, Virgil Năstase, Marian Nache și Onal Agiacai, ocupă locul doi în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce moldovenii sunt lideri, cu 35 de puncte. Așadar, o victorie chiar și fără punct bonus, ar propulsa trupa de pe litoral pe prima poziție. 


"Venim după un succes extrem de prețios, etapa trecută, la București, 26-22 cu CT «Dinicu Golescu», urmat de un stagiu de pregătire comună cu cei de la CS Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt. Întâlnim cel mai puternic adversar din campionat, Bârladul fiind principala contracandidată în bătălia pentru titlul național. Obiectivul nostru nu poate fi decât victoria, pentru că, atunci când vrei să fii campion, trebuie să învingi pe toată lumea. Îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului, să vină să ne susțină și să asiste la un joc de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 
Iată și programul celorlalte meciuri ale rundei: CN "Aurel Vlaicu"-Dinamo București - CS Metrorex, LPS Focșani - Colegiul Tehnic "Dinicu Golescu". 


În ultima etapă a sezonului regulat, CS Cleopatra va juca, duminică, 12 mai, de la ora 14.00, în deplasare, cu CS Metrorex, ocupanta locului 4 (16 puncte). Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3773 secunde