Gata să înceapă pregătirea!

Baschetbaliştii de la BC Athletic au efectuat testul pentru coronavirus

154

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanţa se pregăteşte pentru startul noului sezon din Liga Naţională. Jucătorii au efectuat testarea pentru Covid-19 şi toate rezultatele au fost negative. Apoi, baschetbaliştii de pe litoral, au efectuat testele de efort şi celelalte analize necesare la vizita medicală. Rezultatul a fost îmbucurător: toţi sunt sănătoşi şi cu gândul la noul sezon.

BC Athletic va relua, astfel, pregătirea în Sala Sporturilor din Constanţa, în aşa fel încât, la începutul noii stagiuni, formaţia să se afle într-o formă foarte bună.

„BC Athletic a testat întreg lotul și colectivul tehnic pentru Covid-19, iar rezultatele comunicate de către Heka Hospital au fost negative pentru toți cei testați.

După o perioadă în care o parte dintre jucătorii veniți au stat în izolare la domiciliu, iar o parte s-au pregătit individual, «Gladiatorii din Tomis» vor efectua vizita medicală ca mai apoi să înceapă treptat pregătirea fizică și antrenamentele.

Conform protocolului medical emis de către Federația Română de Baschet, fiecare echipă trebuie să prezinte înaintea intrării în competiție, în afara documentelor stipulate în regulamente, și acte medicale, care atestă atât faptul că rezultatele testării RT-PCR sunt negative, precum și o viză medicală care să arate că sportivii sunt apți de efort fizic și nu prezintă probleme medicale care impun reținerea de la efort”, a transmis conducerea clubului constănţean.

XXX

Obiectivul BC Athletic este unul foarte clar. Cu antrenorul Alexandru Olteanu pe banca tehnică şi cu team-managerul Andrei Talpeş, BC Athletic îşi propune să joace un baschet cât mai plăcut ochiului.

„Eu mă bucur că toţi băieţii sunt sănătoşi. Îmi pare rău că meciurile se vor disputa fără spectatori, însă va trebui să ne adaptăm. În momentul de faţă, nu mai facem niciun transfer. Trebuie să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Avem o echipă competitivă”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Andrei Talpeş.

Noul sezon competiţional va începe pe 15 octombrie, astfel că până la acea dată, constănţenii trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6471 secunde