Baschet / Focare de infecţie cu virusul Covid-19. Cupa României - suspendată!

112
Baschet / Focare de infecţie cu virusul Covid-19. Cupa României - suspendată! - baschet-1602831996.jpg

Articole de la același autor



Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet, convocat, aseară, de urgenţă de către preşedintele Horia Păun, în regim de videoconferinţă, a decis suspendarea pe perioadă nedeterminată a turneelor preliminare din Cupa României la masculin, din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu virusul Covid-19. 


„Din motive de siguranţă sanitar-epidemiologică şi din cauza situaţiei existente deja în rândul echipelor înscrise în Cupa României la masculin, dar mai ales a focarelor Covid-19, se propune suspendarea desfăşurării celor trei turnee preliminare, din 17-22.10.2020, pentru o perioadă nedeterminată”, a hotărât, în unanimitate, Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet. 


BC Athletic Constanţa ar fi trebuit să evolueze în Grupa B, în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, alături de CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, SCM Craiova şi CSM VSKC Miercurea Ciuc. 


Patru echipe, toate participante săptămâna trecută la Memorialul „Elemer Tordai”, de la Sibiu, au anunţat cazuri de infectare cu virusul Covid-19: CSO Voluntari - 15, U-BT Cluj - 10, Dinamo-Ştiinţa Bucureşti - 5, CSU Sibiu - 2. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9783 secunde