Baschet Club Athletic, repartizată în Grupa B a Cupei României

198
Baschet Club Athletic, repartizată în Grupa B a Cupei României - baschet2-1601056829.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a luat mai multe decizii în ședința de săptămâna aceasta, printre care și cea în privinţa modului în care se va desfășura ediţia 2020-2021 a Cupei României la baschet masculin, competiţie în care este angrenată şi reprezentanta Constanţei, BC Athletic.

Astfel, în bătălia pentru Cupa României vor intra 13 echipe, alături de BC Athletic, repartizată în Grupa B, regăsindu-se U-BT Cluj, Dinamo Ştiinţa București, BCMU Piteşti, CSM Galaţi, CSM Oradea, Steaua București, SCM Craiova, CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari, CSM Târgu Jiu și CSM Miercurea Ciuc.

CSM Focșani a decis să nu participe în această competiție, în timp ce CSM Mediaș nu va avea echipă de seniori în acest sezon, informează baschet.ro.

Echipele vor fi repartizate în trei grupe, în funcție de clasamentul din sezonul competițional 2019-2020: A: U-BT Cluj, Dinamo Ştiinţa București, BCMU Piteşti, CSM Galaţi; B: CSM Oradea, Steaua București, SCM Craiova, BC Athletic Constanţa; C: CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari, CSM Târgu Jiu.

În cazul echipei CSM Miercurea Ciuc, se va apela la tragerea la sorţi a grupei din care va face parte, dar o altă variantă este aceea de a completa eventualul loc lăsat liber de U-BT Cluj, în cazul în care echipa ardeleană se califică în grupele Basketball Champions League.

Cupa României se dispută în turnee de trei sau patru jocuri, în sistem fiecare cu fiecare, și se face clasamentul, iar echipele de pe locul 1 din fiecare grupă și echipa de pe cel mai bine clasat loc 2 se vor califica în Final Four.

Primele turnee vor avea loc, luna viitoare, în perioada 17 - 20 octombrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8171 secunde