Baschet Club Athletic a câștigat 3x3 Constanța Streetplay

204
Baschet Club Athletic a câștigat 3x3 Constanța Streetplay - bcathletic1-1572294809.jpg

Articole de la același autor

Echipa Baschet Club Athletic Constanța a câștigat 3x3 Constanța Streetplay, ultimul turneu major organizat în România din circuitul Sport Arena Streetball 3x3. 


În formula Alexandru Liță, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir, BC Athletic s-a impus în fața publicului din Constanța, după o finală cu Oha Pack, pentru care au evoluat și doi dintre foștii jucători de la Athletic, Cătălin Miloș și Mario Takacs-Sixt, alături de Radu Nicola și Vlad Nicola. 


Echipa Agro Squad s-a impus în întrecerea feminină. Rahsaan Williams, Kyle Kilgore, Darian Bryant și Francois Affia, jucători la BC Athletic Constanța, au oferit o demonstrație de slam-dunk. 


Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și City Park Mall. 
"Athletic s-a impus la limită în finală cu 15-14, după un meci în care ambele echipe au făcut spectacol. Ce sezon 3x3 frumos face BC Athletic, unul în care baby «gladiatorii», băieții CSS1 - Athletic și fetele de la Athletic - Laguna completează podiumul și ei la categoriile lor de vârstă", este mesajul transmis de conducerea Baschet Club Athletic Constanta. 


XXX 
3x3 Constanța Streetplay, ediția de iarnă, a fost ultimul turneu major organizat în România la care punctele adunate de jucători contează în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. 


La 1 noiembrie, vom afla dacă România s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo la disciplina baschet 3x3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde