Baschet / Adunarea Generală de Alegeri a FRB, revocată! Şase candidaţi pentru funcţia de preşedinte

204
Baschet / Adunarea Generală de Alegeri a FRB, revocată! Şase candidaţi pentru funcţia de preşedinte - baschetalegeri-1620645070.jpg

Articole de la același autor

Reunit în regim de videoconferinţă, Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet (FRB) a aprobat cu majoritate de voturi revocarea Adunării Generale ordinare de Alegeri. 


„Se aprobă cu majoritate de voturi (13 voturi pentru şi 1 abţinere) revocarea convocatorului de Adunarea Generală ordinară de Alegeri FRB, cu nr 354/09.03.2021. Se aprobă cu majoritate de voturi (12 voturi pentru şi 2 abţineri) că Adunarea Generală ordinară de Alegeri FRB să fie convocată după înregistrarea tuturor structurilor sportive afiliate la FRB în Registrul Naţional al Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti”, informează Federaţia Română de Baschet. 


De asemenea, s-a aprobat cu unanimitate (14 voturi pentru) convocarea Adunării Generale ordinare a FRB pentru data de 24 iunie 2021, ora 10.00, la sediul FRB din bd-ul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucureşti. Convocatorul va fi trimis tuturor structurilor afiliate la FRB şi înregistrate în Registrul Naţional al Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti. 


Au fost validate şase candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet: Emilia Carmen Tocală, Virgil Stănescu, Cătălin Burlacu, Ştefan Cristian Săndulache, Svetlana Maria Cristina Simion şi Mircea Adrian Cristian Voinescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde