Barcelona se pregătește pentru un transfer bombă. Cine poate ajunge pe "Camp Nou"

879
Barcelona se pregătește pentru un transfer bombă. Cine poate ajunge pe

Articole de la același autor

FC Barcelona e pregătită să demareze negocierile pentru atacantul Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani), după ce presa din Anglia a anunțat că vedeta lui Arsenal vrea să plece de pe Emirates.


Oficialii de pe Camp Nou vor să transfere încă un atacant de top, iar pe lista scurtă se află Pierre-Emerick Aubameyang și Lautaro Martinez.


Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns la Londra în urmă cu aproape doi ani, iar până în prezent a reușit să marcheze 50 de goluri. Gabonezul a fost numit recent căpitanul echipei, după scandalul provocat, dispus să mai rămână la Arsenal. Atacantul mai are contract cu gruparea de pe Emirates până în 2021, dar nu e dispus să-și prelungească înțelegerea, astfel că "tunarii" sunt forțați să-l vândă.


Arsenal l-a cumpărat pe Aubameyang în ianuarie 2018, de la Borussia Dortmund, în schimbul sumei de 64 de milioane de euro. Atacantul din Gabon e dezamăgit de faptul că nu a ajuns să evolueze în fazele superioare ale Ligii Campionilor, astfel că vrea să-și încerce norocul în altă parte. Acesta a fost și motivul pentru care a decis, în 2018, să plece de la Dortmund.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7776 secunde