Barcelona face totul pentru a scăpa de Coutinho. Ce variante i-a prezentat lui Bayern, pentru a-l lua

678
Barcelona face totul pentru a scăpa de Coutinho. Ce variante i-a prezentat lui Bayern, pentru a-l lua - yty1owizzjvjzjaxy2e2ywyxzdmxy2mw-1565685770.jpg

Articole recomandate

Barcelona face tot ce depinde de ea pentru a îl ceda în această vară pe Philippe Coutinho. În pole-position pentru o mutare este, în acest moment, Bayern Munchen, scrie digisport.ro



După ce varianta Premier League a căzut, odată fereastra de mercato închisă în Anglia, catalanii au încercat să îl cedeze pe brazilian la PSG, ca parte din transferul lui Neymar. S-a vorbit despre o ofertă de 100 de milioane de euro pentru jucătorul parizienilor + Coutinho, însă diferența dintre cerere și ofertă e destul de mare. Concret, PSG vrea 140 de milioane, pe lângă fostul jucător al lui Liverpool, iar negocierile par în acest moment blocate.

Conform sport.es, cele mai mari șanse să îl transfere pe Coutinho îi aparțin acum lui Bayern Munchen. Bavarezii l-au ratat pe Sane, pe care erau dispuși să achite 100 de milioane de euro, după ce acesta s-a accidentat în Supercupa Angliei.


Sursa citată notează că există două modalități prin care Coutinho poate ajunge sub comanda lui Robert Kovac. Niciuna dintre variante nu implică un transfer direct acum. Concret, în primul scenariu, Bayern ar urma să plătească o sumă importantă pentru împrumut, ca în cazul lui James Rodriguez. În a doua variantă, Coutinho ar fi împrumutat gratuit, bavarezii urmând să îi plătească salariul. Doar că în această a doua ipoteză, campioana Germaniei s-ar angaja în scris să achite suma de transfer stabilită de comun acord, vara viitoare.

Philippe Coutinho, sub așteptări la Barcelona

Phillipe Coutinho nu a dat randamentul scontat la Barcelona, deși a reușit să câștige cinci trofee în tricoul catalanilor.

La Barcelona, Coutinho a evoluat în 76 de partide, a marcat 21 de goluri și a oferit 11 pase decisive. Pentru Liverpool, sud-americanul a jucat în 201 meciuri, a înscris de 54 de ori și a reușit 45 de assist-uri.

Cu echipa din Anglia nu a obținut însă niciun trofeu, în timp ce pe Camp Nou și-a adăugat în palmares cinci trofee:

2x Campionatul Spaniei


1x Cupa Spaniei


2x Supercupa Spaniei


sursa: www.digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7988 secunde