Balotelli a comis-o din nou! Atacantul și-a vărsat nervii pe un fotograf

564
Balotelli a comis-o din nou! Atacantul și-a vărsat nervii pe un fotograf - balotelli-1572340655.jpg

Articole recomandate

Mario Balotelli a fost titular la Brescia în partida pierdută pe terenul lui Genoa, scor 1-3, în etapa a 9-a din Serie A. Atacantul nu s-a remarcat deloc pe "Marassi" - nu i-a dat niciun fel de emoții lui Ionuț Andrei Radu, care s-a recunoscut învins doar la execuția fabuloasă a lui Tonali.


Balotelli a ieșit de pe teren în minutul 72, fiind schimbat cu Alfredo Donnarumma, iar fotbalistul nu și-a ascuns frustrarea pentru faptul că este scos din joc înainte de final. Se pare că și-a vărsat nervii pe un aparat foto din apropriere. 


Unul din fotografii acreditați la meci a postat pe Instagram un text în care îl acuză pe Mario Balotelli că i-a distrus obiectul muncii. Massimo Lovati a explicat că instalase camera foto la marginea gazonului și o controla prin telecomandă.


"Când Balotelli a fost înlocuit, el a lovit aparatul ca și cum era o minge de fotbal! A șutat cu ea în panourile publicitare! Un băiat de mingi era în preajmă și mi-a povestit ce s-a întâmplat. M-am dus să recuperez camera și aceasta nu mai era în stare de funcțiune. Mai multe componente erau avariate serios. Nu e normal să te răzbuni pe instrumentul cu care cineva își câștigă salariul!." , a spus fotograful pe postarea de pe Instagram, în care a pus și imagini cu starea în care se află aparatul său foto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6005 secunde