Axiopolis Cernavodă, zdrobită de CS Afumaţi în derby-ul Ligii a III-a

66

Articole de la același autor

Axiopolis Cernavodă n-a făcut faţă derby-ului de la Afumaţi. Echipa de pe malul Dunării a pierdut de o manieră categorică, scor 0-4 (0-2), partida disputată, sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a IV-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a, cu liderul la zi al ierarhiei, CS Afumaţi.

În schimb, Gloria Albeşti s-a întors cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Olteniţa, unde s-a impus, cu scorul de 4-0, în faţa localnicei ACSM.

Singura echipă constănţeană participantă în competiţie care a jucat pe teren propriu a fost FC Viitorul II, tabela rămânând nemodificată la finele duelului cu Mostiștea Ulmu. Un 0-0 care nu mulţumeşte pe nimeni, în condiţiile în care ambele formaţii şi-au creat multe şi mari ocazii de gol.

Iată şi celelalte rezultate ale rundei: Recolta Gheorghe Doja - Agricola Borcea 1-4, Înainte Modelu - SC Popești Leordeni 3-1.

În clasament, lideră este CS Afumaţi (12 puncte), urmată, în ordine, de Înainte Modelu (9 p), Axiopolis Cernavodă (7 p), FC Viitorul II (7 p) şi Gloria Albești (6 p).

Etapa viitoare, la Cernavodă, este programat derby-ul local dintre Axiopolis şi FC Viitorul II, în timp ce va întâlni, pe teren propriu, pe ACS Înainte Modelu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Sport : FC Viitorul II va juca în Liga a 3-a
Pagina a fost generata in 1.404 secunde