Liga a II-a la fotbal, etapa a 9-a

Axiopolis are nevoie de victorie pentru a rămâne în "siajul" liderului CS Afumaţi

224
Axiopolis are nevoie de victorie pentru a rămâne  în

Articole de la același autor

Sâmbătă, 24 octombrie, sunt pro-gramate partidele celei de-a şaptea etape a Ligii a III-a la fotbal.

Cu 13 puncte la activ, aflată pe locul 2 în clasamentul Seriei a III-a, CSA Axiopolis Cernavodă are un meci greu, pe teren propriu, în compania celor de la Înainte Modelu (locul 3, 12 p). După evoluţia curajoasă din meciul de Cupa României, în care a fost învinsă la penalty-uri de FC Farul, Axiopolis îşi doreşte o victorie în weekend, care i-ar consolida poziţia din „siajul” liderului CS Afumaţi.

Echipa din Cernavodă ar putea primi o mână de ajutor din partea celor de la FC Viitorul II, care vor juca, tot sâmbătă, în deplasare, la Afumaţi. Cu victorii pe linie şi o „zestre” de 18 puncte, gazdele pornesc, totuşi, cu prima şansă în duelul cu FC Viitorul II (locul 6, 7 p), însă formaţia constănţeană ar putea furniza surpriza rundei.

Cea de-a treia formaţie din judeţ participantă la competiţie, Gloria Albeşti (locul 7, 6 p), are mari şanse de a acumula trei puncte şi de a urca astfel în clasament, pentru că primeşte vizita „lanternei” Recolta Gheorghe Doja (locul 10, ultimul), singura echipă din serie care, în primele şase etape, nu a acumulat nici măcar un singur punct.

Iată şi programul celorlalte jocuri ale rundei: ACS Mostiştea Ulmu - SC Popeşti-Leordeni, Agricola Borcea - ACSM Olteniţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6921 secunde