Avem națională de beach-handball! Tricolorii lui Aihan Omer, pregătiri la Costinești

378
Avem națională de beach-handball! Tricolorii lui Aihan Omer, pregătiri la Costinești - handbal-1529854285.jpg

Articole recomandate

Echipele naționale U18 ale României se pregătesc, la Costinești, pentru participarea la Campionatul European de beach handball din Muntenegru. 


Lotul masculin este coordonat de antrenorul constănțean Aihan Omer, actualul director al Academiei HC Dobrogea Sud. Fostul selecționer al tricolorilor, care a condus România la Campionatul Mondial din Croația în 2009, a acceptat provocarea de a construi o echipă națională competitivă într-un sport care face încă pași timizi la noi în țară. 


"Este ceva nou, îmi place. Beach handball-ul s-a dezvoltat foarte mult în Europa, va fi sport olimpic. Începem să punem și noi bazele în România. Toate au un început", a declarat Aihan Omer, citat de hcdobrogeasud.ro. 


Tehnicianul constănțean a convocat doi juniori de la HC Dobrogea Sud în lotul de 12 jucători pentru Europene: extrema dreaptă Ștefan Moroșanu și portarul Gabriel Chilianu. 


Omer va fi ajutat de fostul său elev Mihai Rohozneanu. Câștigător al Cupei și Supercupei României cu HC Dobrogea Sud, acesta a încheiat, luna trecută, contractul cu clubul, după un an și jumătate. Din staff face parte și preparatorul fizic Florin Dima, fost colaborator al lui Omer la echipa națională, HCM Constanța și Dunărea Călărași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0353 secunde