AVEM CAMPION OLIMPIC! Andrei Nica, învingător în proba de monobob

288
AVEM CAMPION OLIMPIC! Andrei Nica, învingător în proba de monobob - ddd-1579527102.jpg

Articole recomandate

Sportivul român Andrei Nica a cucerit medalia de aur în proba masculină de monobob, luni, la Jocurile Olimpice de Tineret, ediția de iarnă, de la Lausanne, relatează Agerpres. Nica a fost cronometrat cu timpul de 2 min 24 sec 80/100, timp identic cu al germanului Alexander Czudaj, care era lider după prima manșă. Medalia de bronz a revenit lui Quentin Sanzo (Liechtenstein), în 2 min 25 sec 18/100.

Andrei Nica a dus României a doua medalie de aur la Lausanne, după cea obținută duminică de Georgeta Popescu, tot la monobob. România are trei medalii la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, după ce miercuri Ramona Ionel a cucerit bronzul în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediție de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiție rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheață, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond și snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Sport : Elevii se întrec la Olimpiada de volei!
Miercuri, 08 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Ce se întâmplă cu aurul României
Miercuri, 08 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Cum stăm cu rezervele internaționale?
Duminică, 05 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Iată ce rezervă de aur are România!
Pagina a fost generata in 0.4849 secunde