Președintele FR de Handbal, Alexandru Dedu:

"Avem al doilea campionat ca valoare din Europa, la feminin"

184

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că România are al doilea campionat ca valoare din Europa la feminin, în timp ce la masculin se află pe poziția a 11-a. 


"Sunt foarte bucuros că în baza clasamentelor făcute de EHF, avem al doilea campionat ca valoare la feminin, iar la masculin am urcat pe locul 11. Aștept mai mult de la băieți în cupele europene, pentru că sunt echipe puternice în campionat, echipe care au început să acumuleze experiență, iar lucrurile astea ar trebui transpuse în rezultate. Aștept ca echipele participante în cupele europene să puncteze mai mult pentru România. La nivel de club, la fete, mi-aș dori ca noul sezon să fie mai bun ca precedentul. Asta chiar dacă anul trecut a fost cel mai bun din istoria noastră la fete, așa că dacă vom depăși acele performanțe ar fi nemaipomenit", a spus Dedu, citat de Agerpres. 


În stagiunea precedentă, SCM Craiova a cucerit Cupa EHF la feminin, Potaissa Turda a luat Cupa Challenge la masculin, iar CSM București s-a clasat pe locul al treilea în Liga Campionilor la feminin. 


"Acum începe un nou sezon plin de handbal, un sezon pe care îl prevăd încrâncenat, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în această vară și mă refer la modul în care s-au întărit echipele. Ne dorim campionate puternice, atât la fete, cât și la băieți, pentru că numai așa putem aduce mai mulți fani alături de handbal", a adăugat președintele FRH.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde