AUSTRALIAN OPEN: Halep se gândește la finală

133
AUSTRALIAN OPEN: Halep se gândește la finală - ddd-1579612992.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, care s-a calificat, marți, în turul al doilea la Australian Open 2020, primul turneu de Mare Șlem al anului, s-a declarat încântată de victorie și și-a adus aminte că și în 2018, când a ajuns în finală, a avut, ca și acum, o accidentare la primul meci jucat, transmite Digi 24.

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 4, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, după ce a învins-o, marți, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, pe americanca Jennifer Brady, locul 49 WTA. La un moment dat, la scorul de 5-6, în primul set, ea s-a dezechilibrat și a căzut cerând intervenția fizioterapeutului. A acuzat dureri la mâna dreaptă, dar a putut continua cu succes partida.

"A fost un meci greu. Știam asta. Am mai jucat una împotriva celeilalte cu câteva luni în urmă și am câștigat în trei seturi. Eram pregătită să joc cât mai mult posibil. Sunt foarte fericită că am trecut în turul al doilea. Să fii în turul al doilea aici, în Australia, este un sentiment foarte plăcut", a spus Simona Halep, în aplauzele spectatorilor, care fluturau steagul României.

Ea a explicat ce a făcut diferit în setul al doilea, ceea ce a ajutat-o să obțină ușor victoria, după un prim set dificil: "În setul al doilea mi-am găsit ritmul puțin mai bine, am încercat să o mișc cât mai mult, pentru că în primul set am stat într-un singur colț. Cred că am fost mai puternică și am servit destul de bine în setul al doilea", a explicat Simona Halep la interviul de pe teren.

Întrebată cum se simte, deoarece căzătura din timpul meciului a părut destul de urâtă, iar Simona purta un bandaj la încheietură, Halep a explicat: "Mă doare un pic încheietura mâinii, dar nu mă gândesc la ea acum, vreau să mă recuperez și să mă răcoresc pentru a fi aptă în vederea meciului din turul al doilea".

Simona Halep a remarcat o coincidență amuzantă, sperând că va fi de bun augur: "Așa a fost și în 2018, m-am accidentat tot în primul tur, așa că poate pot să repet (ce s-a întâmplat atunci - n.r.). Nu se știe niciodată, dar deocamdată e o perspectivă prea îndepărtată pentru a mă gândi la ea", a spus Simona Halep. În 2018, ea a ajuns în finală la Australian Open, dar a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.926 secunde