AUSTRALIAN OPEN: A căzut la ultimul hop…

238
AUSTRALIAN OPEN: A căzut la ultimul hop… - ddd-1579343275.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Elena-Gabriela Ruse a fost învinsă de jucătoarea americană Caty McNally cu 6-1, 6-1, sâmbătă, la Melbourne, în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, relatează Agerpres. McNally (18 ani, 117 WTA), cap de serie numărul 10, s-a impus în doar 62 de minute, în care a dominat-o pe Ruse la toate capitolele. Românca a avut mai multe duble greșeli (6-3), mai puține mingi direct câștigătoare (5-18) și mai multe erori neforțate (26-15). Ruse (22 ani, 181 WTA) va primi pentru participarea sa 50.000 de dolari australieni și 30 de puncte WTA.

Șapte românce s-au aliniat la startul calificărilor, dar Patricia Țig, Irina Bara și Jaqueline Cristian au pierdut în primul tur, Laura Paar în al doilea, Ana Bogdan și Gabriela Ruse în ultima rundă a calificărilor, a treia, în timp ce Monica Niculescu a reușit să acceadă pe tabloul principal. Pe tabloul principal de simplu la feminin au intrat direct doar trei românce, Simona Halep (4 WTA), Sorana Cîrstea (74 WTA) și Irina Begu (105 WTA).

Simona Halep, a patra favorită, o va înfrunta pe americanca Jennifer Brady în prima rundă, Sorana Cîrstea va juca în turul inaugural împotriva cehoaicei Barbora Strycova, fiind singura care va juca luni, iar Irina Begu o va avea ca adversară pe olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul nouă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde