Liga Națională de baschet feminin

Au sărit de sută! Victorie categorică pentru CS Phoenix-Știința

178
Au sărit de sută! Victorie categorică pentru CS Phoenix-Știința - victorie-1583180966.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a avut parte de un meci facil pe terenul celor de la CSU Rookies Oradea. Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au controlat partida de la un capăt la celălalt și nu le-au dat nicio șansă adversarelor, astfel că diferența pe tabela de marcaj a fost una mare. 


La capătul celor patru sferturi ale duelului de la Oradea, CS Phoenix-Știința s-a impus cu scorul de 108-57, după ce, la pauză, a condus cu 63-28. Scorul pe sferturi: 11-38, 17-25, 14-20, 15-25. 
Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 35, Donasja Scott 26, Diana Vați 16, Mădălina Geleriu 12, Andreea Mititelu 9, Katarina Matijevic 8 și Andreea Dragoș 2. Au mai jucat: Andreea Beldian, Margareta Ion și Adriana Marin. 
La capătul meciului de la Oradea, reacția conducerii clubului a fost una de mulțumire și de satisfacere. 


"Dacă în urmă cu o lună ne-am permis luxul de a avea în teren o echipă a cărei medie de vârstă a fost de doar 18 ani, iar la final să ne și bucurăm de victorie, de data aceasta suntem fericiți să anunțăm că am bifat un nou moment istoric. 
 
Tinerele noastre speranțe, în care ne punem toată baza în procesul de reconstrucție a baschetului feminin din Constanța, au reușit să treacă pentru prima dată în istoria familiei Phoenix Știința Constanța de pragul celor 100 de puncte înscrise într-un meci din Liga Națională. Această nouă performanță vine într-un moment mai mult decât important pentru noi, în care ne pregătim să intrăm în ultima fază a campionatului. 


În plus, această victorie ne confirmă încă o dată că suntem pe drumul cel bun în tot ceea ce facem și că determinarea, ambiția, sacrificiul și efortul comun sunt elementele cheie în drumul spre marea performanță.


Și pentru că tot suntem la capitolul premiere, trebuie să o felicităm în mod special pe Lauren Nicole Brozoski pentru coeficientul de eficiență uriaș (47) pe care l-a atins în ultima partidă și, în general, pentru tot ce face în teren în tricoul Phoenix Știința", a transmis conducerea clubului de la malul mării. 


XXX 
În etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca, la Sala Sporturilor din Constanța, miercuri, 4 martie, de la ora 18.00, cu CS Agronomia București. 


CS Phoenix-Știința se află pe locul 3 în Grupa B a Ligii Naționale, cu 24 de puncte acumulate, având 10 victorii și 6 înfrângeri. Pe locul al doilea, se află CS Municipal Alexandria, echipă care același număr de puncte, în timp ce, pe prima poziție, este ACS KSE Târgu Secuiesc, cu 25 de puncte. 


În următorul meci pe care îl va juca la Sala Sporturilor, cel cu Agronomia, CS Phoenix-Știința are nevoie de aportul fanilor, care la fiecare partidă încurajează echipa de la malul mării necondiționat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5304 secunde