Au prins avionul de Cipru! Trei juniori de la FC Viitorul, la naționala U16

565
Au prins avionul de Cipru! Trei juniori de la FC Viitorul, la naționala U16 - auprins-1548455625.jpg

Articole de la același autor

La începutul lunii februarie, reprezentativa Under 16 a României, formată din juniori născuți începând cu anul 2003, se va deplasa în Cipru, pentru un cantonament în care va disputa și două partide de verificare.

Tricolorii pregătiți de Adrian Văsâi se vor reuni, luni, 28 ianuarie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, urmând a decola spre Cipru în data de 31 ianuarie, informează frf.ro. 


România U16 va întâlni selecționata similară a Ciprului în două partide amicale, pe 5 și 7 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe Sotira Municipality Stadium. 


Pentru cantonamentul din Cipru, au fost convocați 20 de jucători, între care și doi - Plumbuitu și Vulturar - născuți în 2004. Nicolas Popescu, fiul fostului internațional Gică Popescu, aflat inițial pe lista jucătorilor chemați la lot, a devenit indisponibil și a fost înlocuit cu Dan Sârbu. 


Iată lotul complet:

Portari: Robert Popa (Flacăra Horezu), Alexandru Borbei (ASU Poli)

Fundași: Sergiu Pârvulescu (Kids Tâmpa Brașov), Luca Ciontea (Dinamo), Mario Nicolescu (Zaragoza), Eduard Avram (Gaz Metan Mediaș), Adrian Nicolae (Petrolul Ploiești), Gabriel Plumbuitu (Daco-Getica București)

Mijlocași: Andrei Pandele (FCSB), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Dan Sârbu (FC Viitorul), Ștefan Bodișteanu (FC Viitorul), Sebastian Nechita (Juniorul Suceava), Luca Andronache (FCSB), Claudiu Negoescu (FCSB), Mădălin Ursu (ASU Poli), Romeo Niță (FCSB), Ionuț Bătănaș (FCSB)

Atacanți: Robert Tudor (FCSB), Remus Mihai (FC Viitorul)

XXX

Generația tricolorilor născuți în 2003, care de la 1 iulie vor avansa la categoria de vârstă U17, vor debuta în preliminariile EURO 2020 dedicat juniorilor sub 17 ani în toamnă. România face parte dintr-o grupă alături de Rusia, Elveția și San Marino. Partidele vor fi găzduite de țara noastră.

Programul este următorul: România - Elveția (24 octombrie 2019), Rusia - România (27 octombrie 2019), San Marino - România (30 octombrie 2019). 


Primele două clasate din fiecare cele 13 grupe de calificare vor merge mai departe, alături de cele mai bune 4 locuri trei, la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European. La turneul final din 2020, găzduit de Estonia, pe lângă țara gazdă, se vor califica învingătoarele din cele 8 grupe de la "Elită" plus cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6791 secunde