Au început Campionatele Mondiale de lupte U23, la București

196
Au început Campionatele Mondiale de lupte U23, la București - auinceput-1542127415.jpg

Articole de la același autor

Campionatele Mondiale de lupte Under 23 au început, luni, la Sala Polivalentă din București, în prezența președintelui Federației Internaționale de Lupte (UWW), Nenad Lalovic, competiția urmând să se încheie duminică, 18 noiembrie.

Din păcate, prima zi nu a fost cu noroc pentru sportivii constănțeni. Luptătorul legitimat la CS Farul Constanța Florin Tița, a fost învins în optimile categoriei 55 kg

(greco-romane), de sârbul Sebastian Kolompar, cu 1-3, la capătul a două reprize epuizante a câte trei minute. De asemenea, fostul sportiv legitimat la LPS "Nicolae Rotaru" Ionuț Caraș a pierdut și el în calificările categoriei 87 kg (greco-romane), în fața iranianului Madi Ebrahim Fallahhamidabadi, cu 4-13, după ce a condus cu 3-0. În concurs au mai rămas Răzvan Arnăut (greco-romane, cat. 60 kg), de la CS Farul Constanța și Andreea Beatrice Ana, fosta sportivă de la CS Mangalia (lupte feminine, cat. 53 kg.).

Delegația României este formată din 30 de sportivi, iar prima medalie poate fi adusă de Mihai Mihuț, la greco-romane, 63 kg, care va lupta pentru bronz contra uzbekului Turabek Tirkashev. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde