Atletism / Naţionalele de semimaraton, anulate! „Sănătatea este prima prioritate”

Marţi, 10 Noiembrie 2020
125


Veste mai puţin plăcută pentru atleţi: Campionatul Naţional de semimaraton, programat pentru data de 14 noiembrie 2020, la Drobeta Turnu Severin, se anulează. Decizia a fost luată în urma consultării Federaţiei Române de Atletism cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin. 


Programat iniţial a se desfăşura în data de 8 noiembrie, la Cluj Napoca, campionatul a fost relocat în Drobeta Turnu Severin pentru data de 14 noiembrie. 
Având însă în vedere măsurile actuale de siguranţă impuse la nivelul întregii ţări pentru prevenirea infectărilor asociate virusului Covid-19, Federaţia Română de Atletism a decis, împreună cu autorităţile locale, că desfăşurarea Campionatului Naţional de Semimaraton este extrem de dificilă în condiţiile actuale şi poate prezenta un risc pentru participanţi. 


„Federaţia Română de Atletism le mulţumeşte pentru înţelegere sportivilor şi antrenorilor şi le reaminteşte că unul dintre principalele deziderate este păstrarea siguranţei şi sănătăţii tuturor celor implicaţi în atletism”, se arată în comunicatul semnat de secretarul general al Federaţiei Române de Atletism, Augustin Iancu. 


Pagina a fost generata in 0.2381 secunde