Atleţii tricolori, 12 medalii la Campionatele Balcanice de la Istanbul

270
Atleţii tricolori, 12 medalii la Campionatele Balcanice de la Istanbul - atletii-1613924308.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 20 februarie, în incinta Atakoy Sinan Erdem Arena din Istanbul (Turcia), s-au desfăşurat întrecerile celei de-a 26-a ediții a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru seniori. La startul reuniunii, s-au aliniat peste 200 de sportivi reprezentând 18 naţiuni, iar printre ei numărându-se și 36 de sportivi români - 18 la masculin și 18 la feminin.

La capătul unei zile de concurs extrem de echilibrate, cu probe spectaculoase, România a reușit să cucerească 12 medalii, dintre care două de aur, cinci de argint și cinci de bronz. În clasamentul general, pe națiuni, România s-a clasat pe poziția a patra, devansată fiind de Turcia (7-4-4), Ucraina (4-6-4) și Bulgaria (3-1-1), informează Federaţia Română de Atletism.

Cele două medalii de aur au fost cucerite de către Andrea Miklos (400 m) și Anamaria Nesteriuc (60 m garduri), în timp ce Claudia Bobocea a plecat acasă cu două medalii: argint la 800 m și bronz la 1.500 m.

Au mai urcat pe podium: Gabriel Bitan (lungime), Marina Baboi (60 m), Roxana Rotaru (3.000 m), ştafeta masculină 4x400 m (în componenţa Gabriel Cristian Voicu, Mihai Sorin Dringo, Denis Simon Toma și Vlad Dulcescu - medalii de argint, Andrea Apachițe (greutate), Rareș Toader (greutate), Florentina Iusco (lungime) şi Diana Ana Maria Ion (triplusalt) - medalii de bronz.

Următoarea competiție majoră în sală la nivel de seniori este Campionatul European de la Torun (Polonia), programat în perioada 5-7 martie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.28 secunde