Atleții constănțeni, pe podium la Campionatul Național

Marţi, 01 Septembrie 2020, 20:47
143
Atleții constănțeni au avut parte de multă bucurie la Campionatul Național de atletism în aer liber pentru juniori 1, întrecere desfășurată, timp de două zile, la București, pe stadionul "Iolanda Balaș Soter".

Legitimat la Clubul Sportiv Farul Constanța, Cristian Radu a cucerit medalia de aur la triplusalt, cu o săritură de 14,12 metri. Radu este antrenat de profesorul Alin Larion, cel care pune foarte mult suflet în meseria sa și este foarte atent cu elevii săi, încât aceștia să aibă parte de rezultate notabile.

Ioana Colibășanu continuă seria foarte bună și demonstrează tuturor că este o atletă de mare perspectivă. Ea a cucerit medalia de aur la triplusalt, după ce a sărit 12,37 metri. Ioana Colibășanu este legitimată la LPS "Nicolae Rotaru", dar și la CS Farul, fiind antrenată de Carmen Botea.

Un alt elev al profesoarei Carmen Botea, Robert Bîrsă, a urcat și el pe prima treaptă a podiumului, după ce a câștigat cursa de 100 de metri, cu un timp de 10,85 de secunde. Pagina a fost generata in 0.2934 secunde