Atleta veterană Veronica Negreanu a câștigat Crosul Unirii, de la Alba Iulia

7346
1
Atleta veterană Veronica Negreanu a câștigat Crosul Unirii, de la Alba Iulia - atleta-1480352337.jpg

Articole de la același autor

La Alba Iulia, a avut loc a 48-a ediție a Crosului Unirii, competiție de mare tradiție ce a devenit simbol al Cetății Unirii. Peste 400 de sportivi din toată țara, de toate vârstele, au parcurs traseul de alergat, iar pe lângă Crosul Unirii, s-au mai desfășurat demonstrații de dans sportiv și karate, mulți dintre participanți evoluând cu însemnele steagului tricolor. 


Doi veterani de la malul mării au ajuns la Alba Iulia, purtând în gând și în suflet cele trei culori ale țării, în raze calde de soare, ce amintesc mereu de Unirea cea Mare. Este vorba de profesorul Traian Petcu (93 de ani) și dr. Veronica Negreanu (86 de ani), cei care au condus până în celălalt capăt al țării iubirea orașului Constanța pentru sport. 


Veronica Negreanu a reușit chiar să câștige medalia de aur în proba veteranilor 85-89 de ani, iar reputatul profesor Traian Petcu, decanul de vârstă al competiției, a primit din partea organizatorilor un trofeu și o diplomă de onoare, în semn de respect pentru întreaga sa activitate desfășurată în cinstea sportului. 


"A fost o competiție extrem de frumoasă. Ne apropiem cu pași repezi de centenarul Marii Uniri de la 1918 și trebuie să trezim în noi sentimentul de patriotism, iubirea noastră pentru aceste culori și pentru pământurile noastre sacre", a declarat atleta veterană Veronica Negreanu.


Cei doi veterani vor lua startul joi, la Constanța, în Crosul 1 Decembrie, competiție organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.


Comentează știrea

costica
4 decembrie 2016
Faci bani la domiciliu!

Tu castigi bani cu cel mai interesant film!Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Stabilitate si seriozitate!Te ajutam sa reusesti si tu!Fii un invingator!Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?Lucrezi comod, acasa la tine!Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani!Suntem cei mai buni! Solicita acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4831 secunde