Atleta Cristina Bujin, misiune dificilă către titlul național

169
Atleta Cristina Bujin, misiune dificilă către titlul național - atleta-1517509987.jpg

Articole de la același autor

Cel mai important eveniment intern al sezonului, Campionatul Național indoor - etapa finală, rezervat tineretului și seniorilor, se va desfășura, sâmbătă și duminică (3-4 februarie), la sala din cadrul Complexului Sportiv Național "Lia Manoliu" din Capitală. Întrecerea, care are o lungă istorie în spate, se află la a 48-a ediție, în timp ce, în cazul categoriei U23, va fi cea de-a 35-a ediție.

Printre cele mai animate probe, se numără cea feminină de triplusalt, acolo unde Cristina Bujin, sportivă legitimată la CS Farul Constanța, va avea concurență mare, Elena Panțuroiu (CSM București), Carmen Toma (CS Rapid) și Georgiana Aniței (SCM Bacău - CSM București), având și ele șanse la podium.

De asemenea, și-au anunțat prezența Marian Oprea (CSM București - triplusalt), Bianca Răzor (CSA Steaua - 400 metri), Claudia Bobocea (CSA Steaua - 1.500 metri), Andrei Gag (CSM București - greutate) sau Alin Firfirică (CSA Steaua - greutate).

Practic, aproape toți atleții de top ai României vor putea fi văzuți în acțiune, în week-end. Singurele absențe notabile sunt cele ale Alinei Rotaru (CS Dinamo - lungime), studenta Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, cea care se află la pregătire în Germania, și Ancuței Bobocel (1.500 și 3.000 metri), care se antrenează în Portugalia pentru Campionatele Mondiale de semi-maraton.

v v v

Zilele trecute, la București, a avut loc prima etapă a Campionatului Național de atletism în sală rezervat juniorilor ll.

Sportiva Cristina Stancu, de la CSS 1 Constanța, a ocupat locul doi la triplusalt (11,05 metri) și trei la lungime (5,27 metri). Tot pe locul trei s-a clasat și sportivul cu dublă legitimare CS Farul - LPS "Nicolae Rotaru" Stere Șiangă - cu 6,05 metri, dar și ștafeta A de 4x3 tururi de la CSS 1 Constanța, formată din sportivii Andreea Neagu, Ioana Daas, Maia Daas și Roxana Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9317 secunde