Video Atenție, VIDEO cu impact emoțional! L-a lovit de i-au sărit fulgii. Cruzime pe terenul de fotbal

1210
Atenție, VIDEO cu impact emoțional! L-a lovit de i-au sărit fulgii. Cruzime pe terenul de fotbal - untitled-1573117542.jpg

Articole de la același autor

O asociație croată de apărare a animalelor și-a anunțat, miercuri, intenția de a depune plângere împotriva unui fotbalist croat acuzat că ar fi ucis un pui de găină cu lovituri de picior în timpul unui meci semi-profesionist. Dacă va fi găsit vinovat, jucătorul riscă chiar și un an de închisoare!


Incidentul s-a produs duminică, în momentul în care mai mulți pui și găini au intrat pe un teren de fotbal în estul Croației.
Ivan Gazdek, de la echipa NK Jelengrad, a alergat după ei și l-a lovit pe unul dintre ei cu piciorul, aruncându-l în sus într-un ''nor de pene''.


Gazdek s-a apărat în presa croată afirmând că este un iubitor de animale, că are mai multe animale de companie și că nu a avut intenția de a ucide puiul.


"Am alergat după pui că să-i scot afară de pe teren, am alunecat și din greșeală am călcat pe un pui și l-am omorât. Puii intră constant pe teren și întrerup meciul. Terenul este plin de excremente, deci nu este igienic", a spus jucătorul pentru cotidianul 24sata.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9309 secunde