Armele cu care a fost împușcat patronul casei de schimb valutar au fost găsite

308
Armele cu care a fost împușcat patronul casei de schimb valutar au fost găsite - pistol1e141432808090848770100-1551343001.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii din Vrancea au descoperit armele cu care a fost împușcat, săptămâna trecută, patronul unei case de schimb valutar din Focșani. Armele au fost găsite la indicațiile unuia dintre suspecți.


Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, s-ar fi găsit o pușcă de calibrul 9 mm și un pistol de calibrul 5,6 mm, după ce unul dintre suspecți le-ar fi indicat locul unde au aruncat armele crimei. Acestea au fost găsite pe un câmp, aproape de DN 2 (E 85).

Cei trei suspecți în cazul omului de afaceri găsit împușcat în mașină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Instanța a emis mandate de arestare preventivă, doi dintre ei sunt acuzați de omor calificat și alte infracțiuni, iar cel de-al treilea de tentativă la toate aceste fapte.

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar din Focșani, a fost găsit pe marginea unui drum județean care duce spre comuna Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină, unde anchetatorii au găsit o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Luni, trei presupuși criminali au fost prinși de către polițiștii de frontieră la Nădlac, în județul Arad, în timp ce încercau să iasă din țară. Doi dintre suspecți au fost eliberați recent în baza legii recursului compensatoriu. Unul dintre ei fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic și consum ilicit de droguri. Celălalt a fost eliberat condiționat în 2016, după o condamnare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cei trei bărbați suspectați au plănuit de la începutul anului să-l jefuiască pe patronul unei case de schimb valutar din Focșani, urmărindu-i zilnic traseul și aflându-i în detaliu programul, susțin procurorii din Vrancea. Ei au modificat o mașină cu care au lovit autoturismul bărbatului și apoi l-au împușcat, fără a reuși să mai fure banii, întrucât victima s-a blocat în mașină.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8504 secunde