Argint românesc la Europenele de lupte libere de la Roma

213
Argint românesc la Europenele de lupte libere de la Roma - ddd-1581797900.jpg

Articole recomandate

Albert Saritov a obținut medalia de argint pentru România, sâmbătă seara, în limitele cat. 97 kg, la lupte libere, la Campionatele Europene de la Roma, după ce a fost învins în finală de rusul Abdulrașid Sadulaev, potrivit Agerpres. Vineri, în optimi, Saritov, medaliat cu bronz la JO 2016, s-a impus în fața italianului Abraham de Jesus Conyedo Ruano, în sferturi l-a învins pe polonezul Radoslaw Baran, iar în semifinale a trecut de Gennadij Cudinovic (Germania).

Tot la lupte libere, Andrei Dukov a fost învins sâmbătă în recalificări de sârbul Stevan Andria Micic la cat. 57 kg. La cat. 61 kg, Nikolai Okhlopkov, reprezentantul României, a fost întrecut în preliminarii de georgianul Beka Lomtadze, însă va evolua duminică în recalificări în fața moldoveanului Leonid Colesnic. În limitele cat. 74 kg, Zurab Kapraev (România) a pierdut în calificări în fața moldoveanului Valentin Borzin. La cat. 125 kg, Rareș Chintoan a pierdut în optimi în fața armeanului Levan Berianidze.

Alin Alexuc-Ciurariu a câștigat prima medalie a delegației României la Roma, marți, aur la cat. 130 kg, la greco-romane. Vineri, Cătălina Axente a cucerit medalia de bronz, în limitele cat. 72 kg. România participă la Europenele de la Roma cu 16 sportivi și are ca obiectiv câștigarea a 2-3 medalii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5832 secunde