Argint pentru România, cucerit de Cozmiuc-Tudosă. Delegaţia României a ajuns la patru medalii la Tokyo 2020

224
Argint pentru România, cucerit de Cozmiuc-Tudosă. Delegaţia României a ajuns la patru medalii la Tokyo 2020 - wwww-1627546525.jpg

Articole de la același autor

Miercuri spre joi, România s-a trezit în mijlocul nopţii pentru a urmări cursa de dublu rame masculin de la Tokyo 2020, la care am sperat la cea mai valoroasă medalie. Tot în această dimineaţă a concurat şi echipajul Ionela Cozmiuc-Gianina Beleagă, care s-a clasat doar pe locul 6. Echipajul României a reuşit o cursă foarte bună, chiar dacă nu a ieşit pe locul 1, iar medalia de argint este una extrem de valoroasă. Deşi au avut aproape o barcă avans, fraţii Martin şi Valent Sinkovic, din Croaţia, au simţit doar pe final presiunea alor noştri, care nu au putut recupera suficient de mult.

La primul punct de control, România era pe locul 6, pentru ca la al doilea punct să urcăm pe locul 3, la două sutimi de Danemarca. Apoi, la ultimul punct de control intermediar sportivii noştri erau pe locul doi, cu peste două secunde în faţa danezilor, dar cu o barcă în spatele campionilor mondiali.

Ai noştri au realizat timpul 6:16:58, în timp ce Croaţia a terminat pe locul 1 cu 6:15:29. Danemarca a fost pe 3, cu 6:19:88.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5946 secunde