Are ruptură musculară! Simona Halep riscă să rateze Roland Garros-ul

325
Are ruptură musculară! Simona Halep riscă să rateze Roland Garros-ul - are-1620914029.jpg

Articole de la același autor

Accidentarea jucătoarei constănţene de tenis Simona Halep din partida cu Angelique Kerber, din turul doi al turneului WTA de la Roma, este mult mai serioasă decât a părut iniţial şi ar putea să o scoată din circuit pentru cel puţin două-trei săptămâni. Campioana en-titre a competiţiei din Cetatea Eternă a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, motiv pentru care a fost nevoită să abandoneze.

„Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face şi un RMN, pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma.

Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Vă mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu evoluţia stării de sănătate”, a transmis Simona Halep.

Având în vedere diagnosticul preliminar, Simona Halep riscă să rateze turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Internaţionalele Franţei fiind programate să debuteze în data de 30 mai.

Învingătoare, anul trecut, în finala de la Foro Italico, constănţeanca a fost nevoită să abandoneze în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma. A treia jucătoare a lumii nu a mai putut continua meciul cu Angelique Kerber, din cauza durerilor acute, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute. Simona Halep a părăsit terenul ajutată de sportiva germană, de antrenorul Darren Cahill şi de Monica Niculescu, participantă la rându-i în turneul de la Roma.

XXX

Maximum 5.388 de spectatori pe zi până pe 8 iunie, apoi maximum 13.146 începând din 9 iunie vor fi primiţi în tribune la Roland Garros, după ce guvernul a autorizat creşterea capacităţii la 65%, a anunţat directorul general al Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), Amelie Oudea-Castera.

Spectatorii care vor dori să aibă acces pe stadion începând din 9 iunie vor avea nevoie de un paşaport sanitar. De la acea dată, spectatorii vor trebui să prezinte fie rezultatul unui test negativ PCR sau antigenic vechi de mai puţin de 48 de ore, fie un certificat de vaccinare, fie un certificat de remisie.

Programată în perioada 30 mai - 13 iunie, ediţia de anul acesta a turneului de la Roland Garros este prima care propune sesiuni nocturne. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.544 secunde