Apelul Cristinei Neagu pentru cei care nu iau în serios pandemia de coronavirus

182
Apelul Cristinei Neagu pentru cei care nu iau în serios pandemia de coronavirus - cristinaneagu-1584799256.jpg

Articole recomandate

Liderul naționalei de handbal feminin a României și al echipei CSM București, Cristina Neagu, a făcut, sâmbătă, un apel către românii care nu par a înțelege cât de importantă este distanțarea socială și petrecerea timpului la domiciliu în contextul răspândirii pandemiei Covid-19.


"Din păcate, mulți dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus și se plimbă nestingheriți pe străzi. Stați în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă! Aveți grijă de voi!", a scris Neagu într-un mesaj, alăturat unei fotografii în care arată textul #STAIACASĂ.


Cristina Neagu a transmis în ultimele zile mai multe mesaje comunitare, în format scris sau video, prin care încerca să dea un exemplu privind izolarea la domiciliu în perioada grea prin care trece România și întreaga Europă.


"Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani", precizează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.


Numeroase persoane, în special vârstnice, nu respectă recomandările de a sta cât mai mult la domiciliu, astfel că magazinele, străzile și parcurile din orașe sunt pline de oameni care nu par a înțelege gravitatea situației.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5103 secunde