Apărătorii Farului se răresc de la meci la meci

878
Apărătorii Farului se răresc de la meci la meci - 0855a395f0aea4839559802e5864a436.jpg

Articole de la același autor

"Marinarii" nu au scos nimic din deplasarea de la Dinamo II, coborând un loc în clasament.

Farul a ajuns pe locul 12 în clasament (cu 27 de puncte) după meciul din etapa a 23-a a Ligii a II-a, seria întâi, 0-3 (N. Bucă 9, G. Păun 26, R. Stănescu 44) în fieful lui Dinamo II. "Marinarii" au însă un meci în minus, cel cu CF Brăila, de la Constanța, partidă căreia Federația Română de Fotbal încă nu i-a stabilit data de disputare.
În condițiile absențelor lui Vajou și Abuzătoaie, tehnicienii Farului, Gică Butoiu și Ion Barbu, au jucat contra lui Dinamo II cu: Zdrâncă - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Pașcovici (24 I. Lupu) - Husein (52 Stăncioiu), Buzea, Păduraru, Sascău - Borza (62 Dutciuc), Șt. Ciobanu.
Revenit în formula de bază, Cosmin Pașcovici nu a evoluat decât 24 de minute în București, părăsind terenul accidentat la genunchi. Fundașul stânga de 33 de ani este incert pentru meciul cu Săgeata, din etapa viitoare, un diagnostic urmând a se da astăzi, când, după trei zile de pauză, "marinarii" se reunesc la stadion, la ora 16, demarând pregătirea din această săptămână. În timpul confruntării cu Dinamo II, s-a lovit (la coapsă) și Costel Nițescu, însă fundașul dreapta a putut continua meciul.
"Am jucat slab. Este adevărat, am avut și noi unele ocazii, dar ce folos dacă partida s-a terminat 3-0 pentru Dinamo II", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul principal al Farului, Gică Butoiu. "Puteam scoate ceva din acest meci, însă am comis greșeli nepermise", ne-a spus și veteranul Ion Barbu.
Mai mult ca sigur, stoperul Nicolas Vajou va rata și partida cu echipa năvodăreană, ca și Abuzătoaie, ambii din pricina accidentărilor. Ora de start a partidei FC Farul - Săgeata Năvodari, din etapa a 24-a, meci care se va juca vineri, 29 aprilie, a fost modificată din 18 în 19.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Sport : Constanța își premiază performerii
Pagina a fost generata in 0.5786 secunde