Anunț de ultimă oră făcut de Ministrul Sportului

339
Anunț de ultimă oră făcut de Ministrul Sportului - ministrulsportului-1588667012.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut în această dimineață o conferință de presă în care a vorbit despre noile măsuri care vor fi luate începând cu data de 14 mai în lumea sportivă.


Ionuț Stroe a declarat că se vor relua antrenamentele organizate pentru sportivii de performanță, însă competițiile sportive nu vor fi reluate.


"O serie de măsuri generale, măsuri foarte ușor de înțeles, foarte ușor de aplicat, care, bineînțeles, după data de 15 mai vor trebui aplicate și respectate. Țin, în foarte mare măsură, de respectarea distanței între persoane și de respectarea unor măsuri de igienă. Săptămâna viitoare vom organiza o nouă conferință de presă pentru a da toate detaliile despre cum se vor putea pune în practică aceste măsuri și, bineînțeles, cum se vor putea face aceste sporturi după data de 15 ma, îndată ce vom oficializa și un document, împreună cu Ministerul Sănătății, în acest sens. Vreau să vă spun că este doar faza I a unui traseu care va fi de lungă durată, la capătul căruia toate sporturile vor putea reveni la normal, dar, subliniez, epidemia este încă o realitate și trebuie să ținem cont mereu de evoluția ei" , a declarat Ionuț Stroe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6409 secunde