Antrenorul Serenei Williams rupe tăcerea, după eșecul de la US Open

244
Antrenorul Serenei Williams rupe tăcerea, după eșecul de la US Open - serenawilliams-1536488317.jpg

Articole recomandate

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a recunoscut că i-a transmis semnale jucătoarei americane în finala US Open, dar susține că și antrenorul japonezei Naomi Osaka, Sascha Bajin, a procedat la fel tot meciul, relatează Reuters, preluat de Agerpres.ro.


Serena Williams, care și-a pierdut cumpătul după sancțiunile primite de la arbitrul portughez Carlos Ramos, a susținut după meci că nu a văzut semnalele transmise de antrenorul ei și ''că nu a trișat niciodată în viața ei''. Americanca, în cursă pentru al 24-lea ei titlu de Grand Slam din carieră, a fost sancționată de trei ori, ultima oară pentru abuz verbal, care i-a adus pierderea unui ghem. Primul avertisment a venit pentru coaching, din cauza semnalelor transmise de Mouratoglou.

Antrenorul Serenei a recunoscut că i-a transmis semnale, dar crede că Williams nu le-a văzut pentru că nu s-a uitat în direcția sa și l-a acuzat pe antrenorul japonezei că a făcut același lucru: ''Ca să fiu cinstit, sunt vinovat de coaching. Dar nu cred că s-a uitat în direcția mea. Sascha a făcut coaching la fiecare punct de asemenea''.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3291 secunde