Doliu în rugby-ul constănțean

Antrenorul Nicușor Dinu va face și desface grămezi în Ceruri

1484
4
Antrenorul Nicușor Dinu va face și desface grămezi în Ceruri - dinunicusorprofrugbygf2-1327686364.jpg

Articole de la același autor

Lovitură dureroasă primită de rugby-ul constănțean. Ieri dimineață, a încetat din viață, după o grea suferință, la vârsta de 56 de ani, antrenorul Nicușor Dinu.

Născut în 1956, Nicușor Dinu a început rugby-ul la 16 ani, la Constructorul Constanța (antrenor, Constantin Tănase). Trei ani mai târziu, este transferat la Farul, unde va lucra sub comanda antrenorului Mihai Naca. În perioada stagiului militar, a jucat la Steaua, apoi a revenit la Farul, echipă cu care a câștigat mai multe titluri de campion al României.
Nicușor Dinu a fost component al echipelor naționale de tineret și seniori ale României, maestru al sportului și campion european, performanță care i-a asigurat renta viageră.
A activat ca antrenor la cluburile Farul, Constructorul Constanța și Callatis Mangalia. Printre jucătorii descoperiți și promovați de el, se numără Marius Codea, Mihai Ciolacu, Petre Zapan, Cristian Munteanu, Bogdan Petreanu sau Marian Pîrvu.
"Nicușor Dinu va rămâne în memoria tuturor drept o figură emblematică a sportului cu balonul oval constănțean, dedicându-se, în ultimii ani, în special pregătirii copiilor și juniorilor. Este o grea pierdere, a fost un profesionist și un caracter uman deosebit", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
"Este o zi tristă pentru rugby-ul românesc, ne luăm adio de la un coleg de generație. Mai avea multe de făcut pentru sport, dar, din păcate, a urcat prea devreme la Ceruri", a spus antrenorul Marian Nache.
Mesaje de regret pentru decesul tehnicianului au mai transmis CS Farul și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța. De altfel, întreaga lume a sportului constănțean este alături de familia îndoliată și transmite sincere condoleanțe.



Comentează știrea

zainea
28 ianuarie 2012
Dumnezeu sa-p ierte!

Regrete eterne, a plecat prea tanar, a fost un mentor pentru multi tineri rugbyst. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE. Fam Gica, Marcela si Mihaita Zainea

ION CONDRICI
28 ianuarie 2012
antrenorul

Sincere coondoleante familiei indoliate.Lumea "mica" a rugbiului constantean,a pierdut un fost mare jucator si un descoperitor talente.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE! Tribuna constanteana a stadionului de rugby "Mihai Naca" iti aduce un ultim omagiu!

negoita gabriel-shau
28 ianuarie 2012
Dumnezeu sa il ierte

te vom iubi mereu pustiule si acolo unde esti.ramai cu bine.....nu te vom uita niciodata.....

Mario de Silva
29 ianuarie 2012
Ciao Nicu......

ciao Nicu.....grazie per tutto quello che ci hai dato...eri un esempio nello sport e nella vita..... sincere condoglianze ......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.447 secunde