Antrenament comun pentru junioarele de la Academia de Volei Tomis şi CS Medgidia

105
Antrenament comun pentru junioarele de la Academia de Volei Tomis şi CS Medgidia - antrenament-1615564219.jpg

Articole de la același autor

În lipsa competițiilor oficiale la nivelul lor de vârstă, situaţie generată de pandemia Covid-19, cele mai tinere voleibaliste - junioarele III, speranțe -, ce aparțin de cluburile locale din județ continuă antrenamentele și pregătirile.

Încă jucătoare în activitate, Elena Nanu (CS Medgidia) și Bianca Cojocaru (Academia de Volei Tomis Constanța) au luat calea antrenoratului de ceva vreme, astfel că fetele de la CS Medgidia și Academia de Volei Tomis au efectuat un antrenament comun sub îndrumarea lor. Foste jucătoare ale Medgidiei care au pus umărul la promovarea echipei în Divizia A1 cresc acum viitoare campioane.

„Sperăm să avem cât mai curând un cadru de organizare bine pus la punct la nivel național, astfel încât competițiile la nivel juvenil să poată fi reluate, iar copiii să se poată bucura din nou de ele. Până atunci, cu toate măsurile de siguranță și sănătate pe care le urmăm, vom încerca să ne menținem nivelul fizic și cel de joc cât mai ridicat”, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde