X
X
Mai multe ştiri online:

Antoanela Manac va lua startul triatlonului de la Mamaia

Ştire online publicată Vineri, 13 Septembrie 2019. Autor: Mircea GHIȚĂ
A mai rămas puțin timp până când se va da startul evenimentului H3RO by Trichallange Mamaia, iar astăzi este ultima zi de înscrieri. 


Constănțeanca Antoanela Manac este gata pentru una dintre cele mai mari provocări din cariera sa și va participa la competiție. 
"Voi reprezenta România la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia de anul aceasta, care punctează pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Vă așteptăm să ne sustineți și să ne urmăriți atât la cursa amatorilor de dimineață, începând cu ora 11.00, cât și la cursa noastră, a profesioniștilor, de la ora 14.00. Ne vedem la Trichallenge Mamaia, pe 21 septembrie!", a transmis sportiva de la malul mării. 


Antoanela Manac este componentă a lotului național de triatlon și campioană națională și balcanică la triatlon și duatlon. 
În week-end-ul trecut, constănțeanca s-a antrenat la lacul Vidraru, acolo unde a participat la o competiție importantă de tip Half Ironman, alături de alți sportivi experimentați. Manac a evoluat în proba de înot, care s-a desfășurat pe o distanță de 1.900 de metri și a reușit să termine cursa pe primul loc. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31467 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3922 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1463 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1256 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4639 secunde