A luptat până la capăt!

Antoanela Manac, pe locul 4 la Cupa PanAmericană din Argentina

Luni, 18 Noiembrie 2019, 22:27
116
Atleta constănțeană Antoanela Manac a luat startul la Cupa PanAmericană de Triatlon Olimpic din Formosa, acolo unde a avut din nou parte de o competiție dificilă. Ea s-a clasat pe locul 4 și a fost foarte aproape să obțină o medalie, însă accidentările și rănile suferite pe parcursul concursului i-au dat bătăi de cap. 


Sportiva de la malul mării a încheiat concursurile în acest an și se pregătește pentru o bine meritată vacanță, pentru ca apoi să reia pregătirea în vederea noului sezon competițional. 


"S-a terminat acest sezon. După nenumărate curse în care am suferit, am suferit și la ultima cursă - PanAmerican Cup Triathlon Olimpic. Am terminat pe locul 4, iar acest loc începe să devină al meu. După proba de înot și de bicicletă care mi-au ieșit, alergarea a fost fatală, m-am simțit extrem de rău, am căpătat răni din nou și nu am reușit să mențin ritmul din primele două ture, unde eram în prima poziție.


Cu toate acestea, am obținut un punctaj foarte bun și asta mă motivează cel mai mult. 
Urmează o perioadă de refacere, după care voi începe pregătirea de iarnă din noul sezon competițonal", a declarat Antoanela Manac. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1383 secunde