Andy Murray se pregătește moral pentru US Open

1264
Andy Murray se pregătește moral pentru US Open - murray-1595853992.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul britanic Andy Murray, fost număr unu mondial, se ''pregătește mental'' pentru US Open, care va debuta pe 31 august la New York, în ciuda amenințărilor cu anularea care planează asupra turneului de Mare Șlem, informează AFP.
"Trebuie să ne pregătim în acest sens", a declarat Murray într-un interviu acordat cotidianului britanic Metro. "În urmă cu patru sau cinci săptămâni eram mai degrabă sceptici în legătură cu acest subiect, însă din punct de vedere mental, la un anumit moment, trebuie să începi să te pregătești și să te organizezi pentru asta", a adăugat scoțianul.


Așadar, "mă pregătesc pentru a fi în formă la US Open", a mai spus And Murray, recunoscând că principala sa îngrijorare legată de turneul newyorkez o reprezintă numărul ridicat de infectări cu Covid-19 înregistrat în continuare în Statele Unite.
Mai multe vedete ale tenisului mondial și-au exprimat dubiile în legătură cu desfășurarea US Open, printre acestea aflându-se și sârbul Novak Djokovic, actualul lider al clasamentului ATP, care a afirmat că nu a luat încă o decizie în privința participării sale la competiția americană.


Marțea trecută, turneul de la Washington, care trebuia să marcheze reluarea sezonului în circuitul ATP, a fost anulat.
Andy Murray, în vârstă de 33 ani, a revenit pe teren după o pauză de șapte luni, cu ocazia turneului "Battle of the Brits", organizat luna trecută la Londra de fratele său, Jamie. El nu mai jucase din luna noiembrie a anului trecut, de la turneul final al Cupei Davis, din cauza unor complicații apărute în urma operație la șold pe care a efectuat-o în ianuarie 2019. 


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 August 2017
Stire din Sport : Andy Murray s-a retras de la US Open
Pagina a fost generata in 1.2228 secunde