Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de judo

325
Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de judo - 1-1605804153.jpg

Articole recomandate

Sportiva română Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la Campionatele Europene de judo de la Praga (Cehia), în limitele cat. 52 kg, joi, după ce a fost învinsă în finală de italianca Odette Giuffrida, prin waza ari, potrivit Agerpres.


Chiţu şi Giuffrida s-au întâlnit până acum de 13 ori, românca având cinci victorii, în timp ce italianca s-a impus joi pentru a opta oară. Giuffrida a câştigat ultimele cinci dueluri cu Chiţu.


Chiţu, vicecampioană mondială în 2014 şi 2015, a învins-o în optimi pe belgianca Amber Ryheul, în sferturi a trecut de rusoaica Natalia Kuziutina, vicecampioană mondială anul trecut, iar în semifinale a dispus de spaniola Ana Perez Box. Medaliile de bronz au fost obţinute de belgianca Charline van Snick şi de spaniola Estrella Lopez Sheriff.


Andreea Chiţu (32 ani) a câştigat titlul european în 2012, la Celiabinsk, iar în 2015 a luat medalia de aur la Jocurile Europene, care a contat şi ca titlu continental.


Tot la cat. 52 kg, Alexandra Pop a pierdut în primul tur în faţa polonezei Karolina Pienkowska, învinsă apoi de Giuffrida.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6836 secunde