Andreea Beatrice Ana, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de lupte

469
Andreea Beatrice Ana, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de lupte - andreea-1572639365.jpg

Articole de la același autor

Delegația României a debutat excelent la Campionatul Mondial de lupte pentru seniori Under 23, care se desfășoară, în această perioadă, în Ungaria, la Budapesta. 


Sportiva din Mangalia Andreea Beatrice Ana a reușit o performanță remarcabilă, cucerind prima medalie pentru țara noastră la această competiție. Luptătoarea născută la malul mării și-a adjudecat medalia de bronz la categoria 55 de kilograme, după ce a învins-o în finala mică pe ucraineanca Khrystyna Demko. 


În vârstă de 18 ani, Andreea Beatrice Ana a fost legitimată la Clubul Sportiv Mangalia, iar în prezent, luptă pentru CSA Steaua București. A fost descoperită de Marian Oancea, antrenor CS Mangalia, cel care a ținut să o felicite pe fosta sa elevă. 
"CM seniori U23, Budapesta. Prima medalie a României este câștigată de sportiva din Mangalia la această ediție a Campionatului Mondial! Andreea Beatrice Ana obține bronzul la categoria 55 kg. O finala mică pe care a câștigat-o cu toată dorința și ambiția caracteristice unei luptătoare! Felicitări Andreea, felicitări antrenorilor și întregului staff care a contribuit la această performanță!", a transmis Marian Oancea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde